Om Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder

Affärsidé
Finnvedsbostäder ska vara det marknadsledande bostadsföretaget inom Värnamo kommun. Företaget ska tillhandahålla attraktiva hyresrätter för livets alla skeden och med god service till konkurrenskraftiga hyror. Finnvedsbostäder ska utan spekulation stå för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande.

Vision
Ett utmärkt boende - för ett gott liv

Bo hos Finnvedsbostäder
Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende åt dig. Fördelen med att vara stor hyresvärd är att man kan erbjuda många olika lägenheter i flera olika områden. Vart och ett med sin speciella charm. Valfrihet och medbestämmande är viktiga inslag hos oss. Vår ambition är att göra det lätt för dig. Lätt för dig att nå oss, att betala din hyra, anmäla eventuella fel eller höra dig för om lediga lägenheter.

Vi finns nära dig
I alla våra bostadsområden finns kvartersvärdar. Kvartersvärden ansvarar för skötseln och trivseln och är den du oftast ser i ditt bostadsområde. Detta skapar en närhet och unik kontakt mellan hyresgäst och värd. Hos oss är det därför aldrig långt vare sig till beslut eller handling. Allt för din trivsel.

Du väljer
Som hyresgäst hos Finnvedsbostäder har du stora möjligheter att påverka ditt boende. Våra bostäder har en god grundstandard. Med vårt valfria underhåll och tillvalsservice kan du förbättra standarden ytterligare i smått som stort.

Miljövänligt boende
Som hyresgäst hos Finnvedsbostäder har du nära till ett miljöhus. I våra miljöhus kan du sortera upp till 13 olika fraktioner. Finnvedsbostäder minimerar användning av energi och vatten. Olja och el ersätts med miljövänligare energislag som biobränslen, sol och vind.

Bredband och kabel-TV
Finnvedsbostäder kan erbjuda bredband och kabel-TV i de flesta lägenheterna.

Störningsjouren
Ett nummer vi hoppas du ska slippa slå är det till vår störningsjour. Men det kan vara bra att veta att det finns om störande grannar blir ett problem. Du når dem på 0370-484 12.