Lediga Jobb

Kvartersvärd sökes

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2400 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun.
Företaget har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i kommunen och samtidigt kunna möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos Finnvedsbostäder och målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service.

Arbetsbeskrivning
Finnvedsbostäder växer och utökar sitt team av duktiga kvartersvärdar. Arbetet som kvartersvärd innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket innebär att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.
I dina arbetsuppgifter ingår inre och yttre fastighetsskötsel, tillsyn och underhåll i våra fastigheter samt snöberedskap under vintersäsongen. Körkort behörighet B är ett krav.
Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Du har en god datavana, är självständig, resultatinriktad och praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har maskinvana, har du även erfarenhet av fastighetsskötsel sedan tidigare är det meriterande. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdersätter social kompetens och en positiv inställning. 


Kontaktperson
I denna rekryteringsprocess arbetar Finnvedsbostäder med Manpower. Skicka in din ansökan till Manpower med CV och personligt brev. För mer information är du välkommen att kontakta Manpower och ansvarig konsultchef Sandra Gustavsson, tel 036-173052. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Klicka här för att söka tjänsten.

Tillbaka