Ledig tjänst Reparatör

Vi växer och söker nu en reparatör till vårt team.

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2500 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun.

Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 154 307kvm bostadsyta fördelat på 2 414 lägenheter, 191 lokaler och 737 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska förvaltningen och

Reparatör

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.


Tjänsten

Då en av våra duktiga reparatörer valt att gå vidare i karriären så söker vi nu en efterträdare till Finnvedsbostäders reparatörsteam. Arbetet som reparatör innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på  att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Reparatören rapporterar till förvaltningschefen.

Dina arbetsuppgifter

I arbetet ingår

  • felsökning och reparation av vitvaror, tvättstugeutrustning och vvs.
  • Inköp av material,
  • Underhållsprojekt
  • Beredskap.
  • Körkort behörighet B är ett krav
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete är ett krav.
  • Specialkompetens är meriterande.
  •  Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.


Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Du har en god datavana, är självständig, resultatinriktad och praktiskt lagd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning.  Vi har kontor i Värnamo, Bredaryd, Forsheda och Rydaholm. Denna tjänst utgår från reparationsverkstaden på Vråen i Värnamo.


Ansökan

Skicka in din ansökan senast den 2 maj 2016 med CV och personligt brev tillnyttjobb@finnvedsbostader.se

Tillbaka