Ledigt jobb

Finnvedsbostäder

Är du vår nya uthyrare?

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2500 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun.

Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 154 307kvm bostadsyta fördelat på 2 414 lägenheter, 191 lokaler och 737 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

Uthyrare

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.


Tjänsten

Uthyrning och kundtjänst är den avdelning som en först möter som lägenhetssökande eller ny hyresgäst hos Finnvedsbostäder. Uthyraren utgår från Finnvedsbostäders huvudkontor och ingår i marknadsavdelningen. Ansvarsområdet rymmer ett brett fält av uppgifter – allt ifrån uthyrningen av lägenheter, garage och p-platser till hantering av omflyttningar, uppsägningar, direktbyten och val av golv och tapeter inför inflyttningen. Uthyraren är också hyresgästens kontaktperson när det gäller praktiska frågor inför flytten kring boendet, renoveringar eller liknande

Som uthyrare arbetar du med marknadsföring och uthyrning av lediga lägenheter, lokaler, garage och p-platser. Du arbetar med hela processen från första ansökan fram till undertecknat hyresavtal. Du måste vara affärsmässig, social och ha intresse för marknadsföring.

I ditt jobb har du kontakt med alla typer av människor och det är mycket viktigt att alla behandlas lika oavsett etnicitet, utseende, tro eller sexuell läggning. I tjänsten ingår möten med människor som gäller deras ekonomi, lämplighet, och bedömningar av kreditvärdighet.

Förutom uthyrning ingår även marknadsföring av bolaget, varumärkesvård, kampanjer och evenemang såsom visningsdagar, invigningar eller liknande.

Finnvedsbostäder befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka och utveckla din roll som uthyrare. Vi jobbar i fastighetssystemet Incit och vårt mål är att jobba så mobilt och digitalt som möjligt.

Digital mognad och vana av officepaketet och erfarenhet av enklare typ av bildbehandling är önskvärt. Känsla för färg och form och ett övergripande servicetänk är viktigt.


Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning.  Vi har kontor i Värnamo, Bredaryd, Forsheda och Rydaholm. Denna tjänst utgår från huvudkontoret  i Värnamo.


Ansökan
För mer information kontakta Ivan Madunic, 0705-320 816, eller Ida Brage, 0730-322 086, på Intend AB.

Du söker tjänsten via www.intendab.com senast den 1 juni.

Tillbaka