Lediga jobb

Finnvedsbostäder

Vi söker 6st Miljövärdar

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Vi söker 6 säsongsanställda miljövärdar till hela vårt bestånd med anställningstid 15 april-30sept 2017. Du kommer utgå från något av våra miljövärdskontor i kommunen.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och utföra skötsel av utemiljö
  • Tillsyn och skötsel av olika utemiljöer exempelvis gräsklippning, häckbeskärning, kantskärning, ogräsbekämpning, traktorkörning, plantering, lövblåsning, grusupptagning.

Kvalifikationer

  • Nioårig grundskola
  • Maskinvana och vana av att köra traktor är meriterande, ej krav.
  • Tjänsten kräver att du har körkort för personbil

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning. 

Tidigare erfarenheter av arbete inom fastighetsskötsel är meriterande

Ansökan:

Skicka in din ansökan senast den 15/2-2017 med CV och personligt brev till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan med miljövärd.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som

Tillbaka