Ledigt jobb

Finnvedsbostäder

Vi söker marknadschef

Finnvedsbostäder söker nu en erfaren marknadschef med bred kompetens som vill vara med och utveckla bolaget. Som marknadschef har en personalansvar för tre personer i marknadsgruppen samt ett övergripande ansvar för marknadsarbete, kommunikation, uthyrning, reception och växel. En kommer att vara med att förvalta företagets varumärke i Värnamo Kommun och GGVV-regionen. Som marknadschef sitter en med i ledningsgruppen och jobbar i projektform med mål och strategier för att optimera uthyrning och kommunikation.  

Ditt uppdrag som marknadschef är att förstärka bolagets varumärke och position som en trygg samt pålitlig hyresvärd med hög transparens i uthyrningsflödet, tillsammans med god kundservicekänsla. Du ansvarar för bolagets kommunikation i samtliga kanaler men även varumärkesarbetet.

Marknadschefen ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vi söker dig som har erfarenhet från kvalificerat marknadsarbete. Du har förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har en stark initiativ- och drivkraft. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och har en god ledarförmåga. Att bygga relationer och att vara ansiktet utåt är också en självklar del hos dig.

Du har en marknadsutbildning eller motsvarande och är en van IT-användare.
B-körkort är ett krav.

Du behöver också ha följande kunskaper:
Indesign/Photoshop/Illustator
Excel
Incit (fastighetssystem)
Engelska i tal och skrift
Hyresjuridik
Vana vid projektledning och förhandling

Läs mer om Finnvedsbostäder på www.finnvedsbostader.se

I den här rekryteringen samarbetar vi med INTEND.
För ytterligare information kontakta Ivan Madunic, ivan@intendab.com, 0705-320 816 eller Lina Ambjörnson, lina@intendab.com, 0730-322 086. Ansök via www.intendab.com senast 11 december 2017.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka