Vi söker kvartersvärd

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar 2500 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun.

Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet 160 000kvm bostadsyta fördelat på 2 496 lägenheter, 191 lokaler och 737 garage. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrningen, den tekniska och ekonomiska förvaltningen.

Kvartersvärd

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Finnvedsbostäder ökar byggtakten och behöver därför förstärka sitt team på fastighetsförvaltningsenheten. Vi söker kvartersvärd till område öst som sträcker sig från Värnamo och österut inklusive Bor till Rydaholm.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och utföra felavhjälpande underhåll i lägenheter och lokaler
  • Ansvar för utförande av tillsyn och skötsel
  • Arbeta med förebyggande underhåll
  • Medverka i bostadsmöten/samrådsmöten
  • Beredskap på icke ordinarie arbetstid kan förekomma

Kvalifikationer

  • Nioårig grundskola
  • Fastighetsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet, exempel KY- lärlingsutbildningar etc.
  • Tjänsten kräver att du har körkort för personbil

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning. 

Tidigare erfarenheter av arbete inom VVS, bygg eller fastighetsskötsel är meriterande

Ansökan:

Skicka in din ansökan senast den 31/1-2017 med CV och personligt brev till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan med kvartersvärd.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tillbaka