Vi söker ny VD

Finnvedsbostäder

Ledigt jobb

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapacitet att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjlighet att möta individuella önskemål och krav. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord inom företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen, att alltid ge bästa möjliga service samt att ge hyresgästen ett utmärkt boende - för ett gott liv.

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet samt förmåga till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Som VD leder och utvecklar du verksamheten. Du ansvarar för bolagets löpande förvaltning där man genom delegerande ledarskap skapar förtroende och tillit bland såväl medarbetare, hyresgäster, leverantörer och övriga samarbetspartners. Du verkställer bolagets mål med hjälp av dess kompetenta medarbetare.

Vidare har du som VD resultat-, personal- och verksamhetsansvar som löpande rapporteras till styrelsen. Man är länken mellan styrelse och verksamhet.

Bolaget styrs av en ledningsgrupp och uppdraget är att driva utveckling då man är i en expansionsfas, och där nybyggnation är en viktig del. Man representerar bolaget i en rad olika sammanhang, vilket kräver god förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift. 
VD:n ingår i koncernen Värnamo stadshus AB, VD-nätverk.
 

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inom till exempel bygg eller fastighet
  • Ledarerfarenhet från till exempel bygg-eller fastighetsbranschen
  • Erfarenhet av resultat-, personal- och verksamhetsansvar

 

Personliga Egenskaper

  • Förmåga att agera övergripande och strategiskt
  • Vara en god organisatör och ha ett strukturerat arbetssätt
  • Förmåga att delegera
  • Miljötänk


Läs mer om tjänsten genom att klicka här: https://goo.gl/u8WhBv


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med INTEND AB. För ytterligare information kontakta Ivan Madunic, ivan@intendab.com, 0705-32 08 16 eller Lina Ambjörnson, lina@intendab.com, 0730-322 086. Ansök via www.intendab.com senast 2017-11-15.  
 

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka