LEDIGT JOBB - MILJÖVÄRD

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet ca 200 000 m2 bostadsyta fördelat på 2 587 lägenheter, 182 lokaler och 746 garage/carport. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för förvaltning och fastighetsskötsel.

Miljövärd

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boende. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv. Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Då vår tidigare miljövärd har gått i pension så söker vi nu hans efterträdare med anställningsstart efter överenskommelse. Du kommer att utgå från vårt miljövärdskontor på Svensbyggevägen 3 i Värnamo.

Dina arbetsuppgifter

• Planera och utföra skötsel av utemiljö.

• Tillsyn och skötsel av olika utemiljöer exempelvis gräsklippning, häckbeskärning, kantskärning, ogräsbekämpning, traktorkörning, plantering, lövblåsning, grusupptagning.

Kvalifikationer

• Maskinvana och vana av att köra traktor är meriterande, ej krav.

• Tjänsten kräver att du har körkort för personbil.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning. Tidigare erfarenheter av arbete inom fastighetsskötsel är meriterande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Ragnar Warelius via mail ragnar.warelius@finnvedsbostader.se Facklig kontaktperson är Mats Andersson, fastighetsanställdas förbund.

Ansökan 

Skicka in din ansökan senast den 15/10-2018 med CV och personligt brev till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan med miljövärd. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Tillbaka