LEDIGT JOBB - OMRÅDESCHEF

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. Sammanlagt omfattar bolagets verksamhet cirka 200 000 m2 bostadsyta fördelat på 2 587 lägenheter, 182 lokaler och 746 garage/carport. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för förvaltning och fastighetsskötsel.Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande och tillhandahåller attraktiva hyresrätter för livets alla skeden, med god service till konkurrenskraftiga hyror.

Områdeschef Finnsvedsbostäder 

Finnvedsbostäder söker nu dig som vill vara en del av vårt arbete i att vara det marknadsledande bostadsföretaget i Värnamo kommun. Vi äger och förvaltar mer än 2500 lägenheter och lokaler. Du kommer att vara en av två områdeschefer som jobbar tätt tillsammans.

Arbetsuppgifterna i stort 

• Verksamhets- personal- och kostnadsansvar för förvaltningsverksamheten.

• Ansvara för arbetet med förbyggande drift och underhållsåtgärder för att bidra till ett bättre driftnetto.

• Upprättande av förvaltningsplaner inklusive uppföljning.

• Medverka till att skapa långsiktiga hyresgästrelationer och kundkontakter.

• Ansvara för upprättande av underhållsplaner.

Dina kvalifikationer 

• Erfarenhet som förvaltare eller motsvarande.

• Byggteknisk kunskap, erfarenhet av myndighetskrav är meriterande.

Vem är du 

Vi tror att du har erfarenhet av ledarskap idag eller är redo att ta steget till att bli ledare. För att trivas är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Du drivs av att skapa delaktighet och engagemang i förändring. Vi ser att du är en god kommunikatör med tydliga förväntningar, både när det kommer till planering och struktur men också värderingar. Du har kundrelationen i centrum och bidrar med ett tekniskt kunnande till din personalgrupp.

Sök jobbet!

Välkommen med din ansökan via www.fasticonjobb.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Evelina Johnson, på evelina.johnson@fasticon.se eller 076-610 18 57

Tillbaka