LEDIGT JOBB

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder söker Värd/Värdinna till nytt Trygghetsboende

 

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2500 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. Nu genomför Finnvedsbostäder både om och nybyggnationer av lägenheter som ska komma att omvandlas till ett nytt Trygghetsboende för +65, placerat i Bor. Med inflyttning hösten 2018.

 

Rollbeskrivning

På Sjösala i Bor kommer det finnas 33 lägenheter varav 14 är om- och nybyggda och 19 är befintliga boenden i parhus. Du som Värd/Värdinna kommer ha en viktig nyckelroll på Trygghetsboendet och kommer bland annat arbeta med att:

• Skapa trygghet och gemenskap med de boende

• erbjuda stimulans främja hälsa och fysiska aktiviteter.

• samverka med ideella organisationer.

• Ansvara för viss lokalvård och fastighetsskötsel

På boendet kommer det finnas lokaler till utrymme för gemensamma aktiviteter och samverkan.

Kvalifikationer

För att axla rollen som Värd/Värdinna på Trygghetsboendet ser vi att du har minst gymnasienivå inom hälsa och pedagogik. Du ser dig själv som serviceminded, flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt. Du kommer att representera Värnamo Kommun och Finnvedsbostäder på professionellt sätt och vi förutsätter därmed att du har en god kommunikativ förmåga och att du hanterar svenska språket väl i tal och skrift. Viss administration förekommer och du bör ha en god datorvana. Som Värd/Värdinna har man en fri roll med eget ansvar över planering, struktur och aktiviteter. Vi tror därmed att du trivs bra med en sådan roll och har ett starkt sinne för ordning och reda.

Anställning

Vi söker nu två Värdar/värdinnor med tillträde i juni 2018. Arbetstiden är förlagd på deltid, dagtid, under veckans alla dagar. Tjänstgöringsgraden kommer att vara mellan 50-75% Anställningen inleds med 6 månader visstid som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Lön enligt avtal.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, (CV och personligt brev) snarast då urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower AB. Du söker tjänsten via länken intill. Välkommen med din ansökan snarast, dock innan sista ansökningsdag 25/6. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Andersson på 036-17 30 67

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillbaka