LEDIGT JOBB MILJÖVÄRD

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2600 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och förädling. Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande och tillhandahåller attraktiva hyresrätter för livets alla skeden, med god service till konkurrenskraftiga hyror.

Finnvedsbostäder söker nu en miljövärd som vill vara en del av vårt team i att vara det marknadsledande bostadsföretaget i Värnamo kommun.

Miljövärd – tillsvidareanställning, heltid

Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många och täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och där förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Tjänsten

Då vår tidigare miljövärd har gått i pension så söker vi nu hans efterträdare med anställningsstart efter överenskommelse. Du kommer att utgå från vårt miljövärdskontor på Svensbyggevägen 3 i Värnamo.

Dina arbetsuppgifter

  • Planera och utföra skötsel av utemiljö.
  • Tillsyn och skötsel av olika utemiljöer exempelvis gräsklippning, häckbeskärning, kantskärning, ogräsbekämpning, traktorkörning, plantering, lövblåsning, grusupptagning.

Kvalifikationer

  • Maskinvana och vana att köra traktor är meriterande.
  • B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning. Tidigare erfarenheter av arbete inom fastighetsskötsel är meriterande.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Servicechef Ragnar Warelius via mail till ragnar.warelius@finnvedsbostader.se

Facklig kontaktperson: Mats Andersson, Fastighetsanställdas Förbund.

Skicka in din ansökan senast den 11/8-2019 med CV och personligt brev till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan med Miljövärd. Intervjuer och urval kommer att ske efter den 11/8-2019.

Tillbaka