MILJÖBINGO

Finnvedsbostäder

Klimatveckan arrangeras den 4-11 september och dagarna är fulla av aktiviteter och händelser!

Arrangör är medlemmar i länets Klimatråd, som jobbar för att nå visionen om att Jönköpings län senast år 2050 ska bli ett plusenergilän. Klimatveckan präglas av gränsöverskridande, lättillgängliga och motiverande aktiviteter som ska öka medvetandet om fördelarna med ett aktivt klimatarbete. Alla aktiviteterna under klimatveckan är kostnadsfria och öppna för alla. Det här är en av årets viktigaste veckor för den som vill lära sig mer och inspireras att bli mer klimatsmart.Du hittar agenda för vad som händer under klimatveckan i länet på: klimatveckan.klimatradet.se

Spela miljöbingo och delta i utlottning av fina priser!

Under klimatveckan vill vi inspirera dig till att göra klimatsmarta men enkla val i din vardag som faktiskt bidrar till en bättre miljö. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Ta chansen att göra något bra för klimatet och samtidigt delta i utlottningen av en elcykel värd 15.000 kr. Andra pris är ett presentkort på 2.000 kr på Wärdshuset Bredaryd som serverar lokala och hållbara rätter. Som en extra vinst lottar vi även ut ett antal ex av Johanna Ståls/Naturskyddsföreningens bok "Ett hållbart liv" - en bok fylld med miljösmarta tips.

För att delta i utlottningen utför du enkla klimatval som anges i Miljöbingot. Kryssa för de klimataktiviteter du gör. När du gjort allt på en lodrät eller vågrät rad får du en lottchans. Får du ihop fler rader får du fler lottchanser. Miljöbingot samarrangeras av Värnamo kommun, Finnvedsbostäder och Värnamo Energi.

Miljöbingo som pdf för utskrift eller att ladda hemMiljöbingot publiceras också i Värnamo kommuns samlingsannons i Finnveden Nu 4 september, klipp ur, kryssa och lämna till oss när du är klar.

För att delta i utlottningen måste du ha lämnat in bingot och dina kontaktuppgifter till någon av arrangörerna senast den 4 oktober. Du kan både posta och lämna in det personligen till någon av arrangörernas besökscenter eller e-posta till vår gemensamma adress klimatsmart@varnamoenergi.se

Postadress till Finnvedsbostäder: Finnvedsbostäder, Box 446, 331 24 Värnamo

Tillbaka