SÄSONGSARBETARE

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2600 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och förädling. Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande och tillhandahåller attraktiva hyresrätter för livets alla skeden, med god service till konkurrenskraftiga hyror.

Vill du tillbringa sommaren utomhus? Är du en person som brinner föra att ge service och jobba självständigt? Är du nyfiken på hur det är att jobba i ett fastighetsbolag? Då kan säsongsarbete hos Finnvedsbostäder vara helt rätt för dig.

 Säsongsarbetare, april – september, heltid

Dina arbetsuppgifter

Finnvedsbostäder söker nu efter duktiga säsongsarbetare inför vår och sommar. Arbetet som säsongsarbetare innebär yttre fastighetsskötsel där bl.a. gräsklippning, trimning och ogräsrensning ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Flexibilitet, servicekänsla och förmåga till egna initiativ är viktiga egenskaper. B-körkort är ett krav. Tjänsten är säsongsbetonad och löper från april-september.

Vem är du?

Vi tror att du är engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Du har god datavana, är självständig, resultatinriktad och praktiskt lagd. Har du maskinvana och erfarenhet av fastighetsskötsel sedan tidigare är det meriterande.

Ansökan: Ansökan skickas till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Märk ansökan ”Säsongsarbetare”.

Arbetsort: Inom Värnamo kommun, ort varierar

Tillträde: Rekrytering sker löpande och tillträde fr.o.m. 1 april och framåt

Kontakt: Ragnar Warelius, Servicechef

Facklig kontaktperson: Fastighetsanställdas förbund, Mats Andersson

Eventuella frågor tel. 0370-48400 eller mail till nyttjobb@finnvedsbostader.se

Tillbaka