SOMMARJOBB

Finnvedsbostäder

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2600 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och förädling. Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande och tillhandahåller attraktiva hyresrätter för livets alla skeden, med god service till konkurrenskraftiga hyror.

Vill du tillbringa sommaren utomhus? Är du en person som brinner föra att ge service och jobba självständigt? Är du nyfiken på hur det är att jobba i ett fastighetsbolag? Då kan sommarjobb hos Finnvedsbostäder vara helt rätt för dig.

Sommarjobb – 4 veckor heltid

Dina arbetsuppgifter

Under fyra veckor på sommaren anställer Finnvedsbostäder sommarpersonal som arbetar med utomhusskötsel i våra områden. Dessa veckor arbetar du tillsammans med erfaren personal. Du som söker är minst 16 år. Är du över 18 år är det meriterande då du även kan hantera maskiner och fordon i tjänsten.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha senast 2019-03-31. För att ansöka fyller du i och skickar blanketten ”Ansökningsblankett sommarjobb” till: Finnvedsbostäder AB, Box 446, 331 24 Värnamo.

Blanketten laddar du ner här.

Det går även bra skicka ansökan via mail med ämnesraden ”Sommarjobb” till nyttjobb@finnvedsbostader.se

Arbetsort: Inom Värnamo kommun, ort varierar

Sommarjobb: Period 1 v. 25-28, Period 2 v. 29-32

Sysselsättningsgrad: 4 veckor heltid

Kontaktperson: Servicechef Ragnar Warelius

Facklig kontaktperson: Fastighetsanställdas förbund, Mats Andersson

Eventuella frågor tel. 0370-48400 eller mail till nyttjobb@finnvedsbostader.se

Tillbaka