Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

April 14 (1)

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv.

Vi söker Målare – tillsvidareanställning, heltid

Vill du bli en del av ett bra team och arbeta med oss på vår resa mot tryggare och mer trivsamma bostäder för våra hyresgäster? Är du dessutom en lösningsorienterad lagspelare, med hög yrkesstolthet och meriterad erfarenhet som målare, då kan du vara Finnvedsbostäders nya tillskott!

I rollen som målare hos Finnvedsbostäder ansvarar du för att kvalitetsmässigt utföra måleriarbeten i våra lägenheter och gemensamma utrymmen. Du arbetar även med förebyggande och planerat underhåll. Som målare ansvarar du också för information mot kund gällande måleriarbeten.

Vi på Finnvedsbostäder kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande jobb i ett expansivt bostadsbolag där du har stora möjligheter att påverka ditt och vår verksamhets arbete.

Profil kvalifikationer

  • Godkänt gesällbrev eller liknande validering av yrkeskunskaper måleri
  • Tjänsten kräver att du innehar B-körkort
  • Allmänna datorkunskaper

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter social kompetens och en positiv inställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vid frågor kontakta Joakim Sandahl tel. 070-279 74 55 eller epost joakim.sandahl@finnvedsbostader.se

Målarförbundet: Patrik Johansson 070-689 84 37 eller epost patrik.johansson@finnvedsbostader.se

Ansökan: Välkommen med din ansökan och CV till nyttjobb@finnvedsbostader.se senast den 2022-05-10. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Märk ansökan med "Målare".