Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Feb 06

Finnvedsbostäder AB är Värnamos kommunala bostadsbolag som äger och förvaltar mer än 2700 lägenheter och lokaler i Värnamo kommun. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och förädling. Finnvedsbostäder är Värnamos största hyresvärd med resurserna och viljan att ordna ett bra boende. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande och tillhandahåller attraktiva hyresrätter för livets alla skeden, med god service till konkurrenskraftiga hyror.


Vill du tillbringa sommaren utomhus? Är du en person som brinner föra att ge service och jobba självständigt? Är du nyfiken på hur det är att jobba i ett fastighetsbolag? Då kan säsongsarbete eller sommarjobb hos Finnvedsbostäder vara helt rätt för dig.

Säsongsarbetare, april – september, heltid

Dina arbetsuppgifter
Finnvedsbostäder söker nu efter duktiga säsongsarbetare inför vår och sommar. Arbetet som säsongsarbetare innebär yttre fastighetsskötsel där bl.a. gräsklippning, trimning och ogräsrensning ingår i dina dagliga arbetsuppgifter. Flexibilitet, servicekänsla och förmåga till egna initiativ är viktiga egenskaper. B-körkort är ett krav. Tjänsten är säsongsbetonad och löper från april-september.


Vem är du?
Vi tror att du är engagerad person som behärskar svenska obehindrat i tal och skrift. Är du flerspråkig kan detta vara meriterande. Du har god datavana, är självständig, resultatinriktad och praktiskt lagd. Har du maskinvana och erfarenhet av fastighetsskötsel sedan tidigare är det meriterande.

Ansökan

Ansökan skickas till nyttjobb@finnvedsbostader.se . Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev. Märk ansökan ”Säsongsarbetare”.
Arbetsort: Inom Värnamo kommun, ort varierar
Tillträde: Rekrytering sker löpande och tillträde fr.o.m. 1 april och framåt
Kontakt: Förvaltningschef Andreas Farving
Eventuella frågor tel. 0370-484 00 eller mail till nyttjobb@finnvedsbostader.se.

 

Sommarjobb – 4 veckor heltid


Dina arbetsuppgifter
Under fyra veckor på sommaren anställer Finnvedsbostäder sommarpersonal som arbetar med utomhusskötsel i våra områden. Dessa veckor arbetar du tillsammans med erfaren personal. Du som söker är minst 16 år. Är du över 18 år är det meriterande då du även kan hantera maskiner och fordon i tjänsten.


Ansökan
Din ansökan vill vi ha senast 2020-03-31. För att ansöka fyller du i och skickar blanketten ”Ansökningsblankett sommarjobb” till: Finnvedsbostäder AB, Box 446, 331 24 Värnamo.
Det går även bra skicka ansökan via mail med ämnesraden ”Sommarjobb” till nyttjobb@finnvedsbostader.se.
Arbetsort: Inom Värnamo kommun, ort varierar
Sommarjobb: Period 1 v. 25-28, Period 2 v. 29-32
Sysselsättningsgrad: 4 veckor heltid
Kontaktperson: Förvaltningschef Andreas Farving
Eventuella frågor tel. 0370-484 00 eller mail till nyttjobb@finnvedsbostader.se