Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Jan 12

Områdeschef sökes

Finnvedsbostäder AB är Värnamo kommunala bostadsbolag som genom sitt stora fastighetsbestånd har kapaciteten att erbjuda en variation av bostäder med möjlighet att möta individuella önskemål och krav på boende. I samtliga fastigheter ansvarar Finnvedsbostäder för uthyrning, förvaltning, fastighetsskötsel och underhåll. Finnvedsbostäder står för långsiktighet, trygghet, miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid leverera bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv

Områdeschef Finnvedsbostäder:

Finnvedsbostäder söker nu dig som vill vara en del av vårt arbete i att vara det marknadsledande bostadsföretaget i Värnamo kommun. Vi äger och förvaltar mer än 2900 lägenheter och lokaler. Du kommer att vara en av två områdeschefer som jobbar tätt tillsammans. 

Arbetsuppgifterna i stort:

  • Verksamhets-, personal- och kostnadsansvar för förvaltningsverksamheten.
  • Medverka till att skapa långsiktiga hyresgästrelationer och kundkontakter.
  • Ansvara för arbetet med förebyggande drift och underhållsåtgärder för att bidra till ett bättre driftnetto.
  • Upprättande av förvaltningsplaner inklusive uppföljning.
  • Ansvara för upprättande av underhållsplaner.

Dina kvalifikationer:

  • Erfarenhet som förvaltare eller motsvarande.
  • Byggteknisk kunskap, erfarenhet av myndighetskrav och arbetsledande funktion är meriterande.

Vem är du:

Vi tror att du har erfarenhet av ledarskap idag eller är redo att ta steget till att bli ledare. För att trivas är du en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Du drivs av att skapa delaktighet och engagemang i förändring. Vi ser att du är en god kommunikatör med tydliga förväntningar, både när det kommer till planering och struktur men också värderingar. Du har kundrelationen i centrum och bidrar med ett tekniskt kunnande till din personalgrupp.

 

Ansökan: Välkommen med din ansökan och CV senast 2021-03-01 till nyttjobb@finnvedsbostader.se. Märk ansökan "Områdeschef"

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kontakt för information av tjänsten:

Förvaltningschef Andreas Farving, tel. 070-279 74 51