Aktuellt

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Jan 20

Vi söker en ny servicechef

Finnvedsbostäder har genom sitt stora fastighetsbestånd kapaciteten att erbjuda en variation av boenden i Värnamo kommun och samtidigt möjligheten att möta individuella önskemål och krav på boenden. Valfrihet och medbestämmanderätt är viktiga ledord hos företaget. Målet är att underlätta för hyresgästen och alltid ge bästa möjliga service och ge hyresgästen ett utmärkt boende, för ett gott liv. Att arbeta hos Finnvedsbostäder innebär många täta kontakter med hyresgäster, kollegor och entreprenörer vilket bygger på att flexibilitet, servicekänsla, kunnighet och förmågan till egna initiativ är nödvändiga egenskaper.

Nu söker vi en servicechef som vill vara med och utveckla såväl medarbetare som verksamhet framåt, är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter

I rollen som servicechef har du ett övergripande verksamhetsansvar för fastighetsskötseln med personalansvar för nio miljövärdar samt sommarpersonal, vars arbetsuppgifter är yttre skötsel, reparation på mark samt skötsel av externa byggnader såsom garage och liknande. Du ansvarar således för att denna verksamhet utvecklas enligt fastställd budget, verksamhetsplaner, övriga mål och planer. Dina arbetsdagar kommer därför inkludera bland annat följande:

  • Leda och fördela arbetet inom avdelningen samt säkerställa kvalitet i leverans av tjänster
  • Vara delaktig i upprättande av verksamhets- och förvaltningsplaner samt medverka i övrig verksamhetsplanering samt budgetering och ekonomisk uppföljning
  • Föreslå åtgärder inför upprättande av underhållsplan samt kommande års planerade underhåll
  • Inom avdelningen ansvara för fordon och maskiner

Din profil

För att du ska trivas i rollen som servicechef ser vi att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver dem framåt. Som ledare leder och motiverar du dina medarbetare genom ett närvarande, engagerat och delaktigt ledarskap för att effektivt nå gemensamma mål. Du drivs av att skapa delaktighet och engagemang i förändring och vågar genomföra förändringar. Vi ser att du är en god kommunikatör med tydliga förväntningar, både när det kommer till planering och struktur men också värderingar. I ditt arbete har du kundrelationen i centrum och du bidrar med ett tekniskt kunnande till din personal. Vidare ser du samverkan med andra delar av organisationen som betydelsefull för Finnvedsbostäders fortsatta resa framåt.

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har haft en befattning där ledarskap och personalansvar samt budget- och resultatansvar har inkluderats och du har gärna erfarenhet av liknande verksamhet. Du kanske har erfarenhet som förvaltare eller liknande, eller som chef eller teamledare från en annan bransch. Har du byggteknisk kunskap och erfarenhet av myndighetskrav är det meriterande. Vidare har du goda IT-kunskaper samt körkort.

Vi på Finnvedsbostäder kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande jobb i ett expansivt bostadsbolag där du har möjligheter att påverka ditt och vår verksamhets arbete.

 

Placeringsort: Värnamo

Arbetstid: dagtid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Finnvedsbostäder med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 16 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se