Hitta ditt nya hem

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att hitta vad du söker: info@finnvedsbostader.se

Bostad - 585-001-01-0032

Pilagårdsgatan 9

2 rum och kök

Main image

Dokument

Beskrivning

Värnamo

Information om kvarteret: Välkommen till ett av Värnamos allra nyaste bostadskvarter som fått växa fram på den historiska Jochnicktomten mitt i stan. Du som längtar efter ett bekymmersfritt boende med hög standard både vad gäller komfort och materialval kan ha hittat hem här. Med gångavstånd till såväl matbutiker som grönområden och kollektivtrafik är det egentligen inte mycket som gör att du behöver ha en egen bil, vill du likväl ha det erbjuds både vanliga parkeringsplatser och garageplatser. Kvarteret består av varierade byggnader vilket skapar en välkomnande dynamik redan på innergården och varje lägenhet är utrustad med tvätt- och torkmaskin vilket gör att du kan råda dig själv. På Pilagårdsgatan 9 finns 12 lägenheter som alla är 2 rum och kök, storleken varierar mellan 62-68 kvadratmeter. Till kvarteret hör även en övernattningslägenhet och en kvarterslokal som går att hyra av de boende i kvarteret.

Information om Värnamo Öst: Hos Finnvedsbostäder är Värnamo uppdelat i två stadsdelar, den västra och östra delen av stan. Till den östra delen hör det som ligger nedanför järnvägen och viadukten. Här bor du med närhet till ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, biograf och matbutiker. Via cykelvägar eller med lokalbussarna når du snabbt stadens centrum med stort utbud av såväl shopping som caféer och restauranger. Här finns dessutom goda möjligheter för en aktiv vardag med flera aktiva föreningar, bibliotek och friluftsområden. Här erbjuder Finnvedsbostäder lägenheter från 1 rum och kokvrå till 5 rum och kök.

Yta
68,0 m2
Hyra
8 667 Kr
Postadress
Pilagårdsgatan 9
331 36
VÄRNAMO
Sökområde
Värnamo
Ledig fr.o.m.
2020-05-01
Anmäl senast
2020-02-24
Antal anmälningar
Köpoäng på plats 5

I genomsnitt har 2:or i detta område erbjudits till sökande med ca 1358 dagars kötid under de senaste två åren.

Ytterligare information

Våning
2
Antal rum
2
Hiss
Ja
Uteplats
Nej
Balkong
Vanlig
Balkongläge
Norr
Hygienutrymme
Dusch
Bostadsanpassad
Nej
Tillgänglighetsanspassad
Ja
Övrigt om hyran
Hushållsel tillkommer, Varmvatten tillkommer, Tvättmaskin ingår, Torktumlare ingår, Diskmaskin ingår, Mikrovågsugn ingår