Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Välkommen till vår nya hemsida!

Vår nya hemsida har massor med bra och viktig information till både dig som söker lägenhet och dig som bor hos oss. 

Nya funktioner
Den största förändringen från vår förra hemsida är att det nu är möjligt att söka efter den information som du letar efter genom sökfältet som du hittar på varje sida. Använder du sökmotorn som finns längst upp på hemsidan, i det ljusgröna fältet, söker du på all information som finns på sidan. Går du till exempel in på sidan För hyresgäster och använder sökfältet i menyn till vänster, söker du endast i den information som är kopplad till dig som hyresgäst.

Mina sidor
Under mina sidor hittar du som hyresgäst som vanligt uppgifter om dina kontrakt, dina hyresavier samt funktioner som felanmälan och säga upp din lägenhet.

Som sökande behöver du från och med nu vara mer aktiv på Mina sidor, här ska du ladda upp dina inkomstuppgifter, tacka ja eller nej till sökta lägenheter och signera eventuella kontrakt. Du behöver hålla dina inkomstuppgifter aktuella på Mina sidor, är dina uppgifter inaktuella kommer systemet att känna av det om du söker en lägenhet och du får då information om att uppdatera dina uppgifter. Registrerar du inte in dina uppgifter inom tidsramen du fått kommer du inte gå vidare i ansökningsprocessen.

Återkoppla gärna till oss
Finns det information som du saknar på hemsidan eller som du tycker är svår att hitta? Hör gärna av dig till vår kundtjänst så ska vi se om det är något vi kan justera! 

Översätt