Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

TV, bredband, telefoni

TV
I alla våra fastigheter erbjuder vi ett baspaket med tv-kanaler som levereras av Tele2. Här kan du se vilka kanaler som för närvarande ingår i utbudet. Önskar du fler kanaler än basutbudet skapar du ett eget avtal direkt med Tele2.

För att kunna titta på kanalerna i det abonnemangsfria TV-utbudet behöver du ha en tv med inbyggd digital-TV-mottagare, alternativt en digitalbox med så kallad DVB-C. Instruktioner för detta hittar du i manualen för din TV eller digitalbox. Här kan du läsa tips från Tele2 hur du kommer igång med digital-tv.

Vid eventuella frågor gällande tjänster och utbud besvaras av Tele2 på 90 222, ange ditt personnummer och adress.

Bredband
I merparten av Finnvedsbostäders lägenheter i centrala Värnamo finns bredbandsalternativen Värnamo Energi och Tele2. I kransorterna finns det enbart Värnamo Energi. Du tar själv kontakt med den leverantör du vill teckna avtal med.

Har du problem med ditt bredband, kontakta i första hand din leverantör. Kan de inte lokalisera eventuella fel, kontakta oss så gör vi en kontroll av bredbandsdosan i din lägenhet.

Telefoni
System för telefoni ser olika ut i olika bostadsområden. Kontakta kundtjänst för information om specifikt bostadsområde.

Översätt