Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Underhåll och tillval

På Finnvedsbostäder tillämpar vi behovsprövat lägenhetsunderhåll. Det innebär att det är det faktiska bruksskicket som styr när lägenheten ska tapetseras, målas, golvet slipas eller annat sedvanligt underhåll ska genomföras. Om du anser att något behöver åtgärdas i din lägenhet så kontaktar du oss där vi sedan gör en besiktning av bruksskicket. Vårt beslut påverkas bland annat av lägenhetens skick, när renovering senast utfördes och hur planen ser ut för fastigheten. För att boka behovsprövning av lägenhetsunderhåll kontaktar du vår kundtjänst på info@finnvedsbostader.se eller 0370-484 00.

Vad ingår inte i underhållsbesiktning?
Underhåll som ligger utanför det behovsanpassade lägenhetsunderhållet, t ex badrumsrenoveringar, fönsterbyten, markarbeten, trapphusmålning, byte av utebelysning och ventilationsaggregat mm, planeras av vår fastighetsförvaltning. Åtgärderna prioriteras efter funktion, ålder, energibesparing och budget.

Byte av vitvaror och andra fasta installationer ingår inte heller i en underhållsbesiktning, fel och brister på dessa ska felanmälas.

Översätt