Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Väggar

Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna anpassa ditt hem efter dina behov och önskemål. Självklart är det tillåtet att hänga upp tavlor och liknande på väggarna i din lägenhet hos Finnvedsbostäder. Dock finns det några viktiga riktlinjer att beakta för att säkerställa att detta görs på ett ansvarsfullt sätt.

När du väljer att hänga upp föremål på väggarna är det viktigt att använda fästdon som gör minimal skada på väggarna. Att göra för många plugghål kan räknas som onormalt slitage och kan resultera i att du som hyresgäst blir debiterad för kostnaden att återställa skadorna. Med detta i åtanke rekommenderar vi att undvika att hänga upp tunga eller stora föremål som kan kräva många fästdon.

När det gäller väggmonterad tv är detta något vi inte rekommenderar av just detta skäl. Att montera en tv på väggen kan kräva flera fästdon och kan därmed öka risken för skador på väggarna.

Våtrum
Det är också viktigt att inte borra i väggarna i bad- och duschrum. Att göra detta kan leda till fuktskador som kan vara både kostsamma och svåra att åtgärda. I dessa fall är det du som hyresgäst som ansvarar för att bekosta eventuella kostnader för att återställa skadorna.

Översätt