Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Betalning av hyra

Hyresinbetalningen är en av dina viktigaste skyldigheter som hyresgäst. Du betalar för kommande månad senast sista vardagen varje månad.

Vi vill göra det enkelt för dig att betala och erbjuder därför flera olika betalningsalternativ. Genom att använda dig av tjänsterna Autogiro, E-faktura, Kivra eller hyresavi via mail kan du förenkla hyresinbetalningen. Du kan också se och skriva ut dina fakturor på Mina sidor. Där ser du också om de är betalda.

Det finns olika sätt att få och betala din hyresavi på:

  • Autogiro
  • E-faktura
  • Kivra
  • Mail

Är du inte ansluten till Kivra eller gör något av övriga ovanstående val får du automatiskt hem fakturan på papper.

Autogiro
Autogiro är en kostnadsfri service som innebär att er hyra automatiskt dras från ert konto varje månad. Med autogiro kan ni vara säker på att hyran betalas i tid, det enda ni behöver se till är att det finns pengar på kontot vid förfallodatum.

Du som registrerar dig för autogiro kan också göra ett aktivt val för miljön och tacka nej till att få din faktura utskriven på papper varje månad. Du kan alltid se din faktura genom ”mina sidor” på hemsidan.

För att ansluta dig till Autogiro fyller du i en blankett och lämnar in till vår kundtjänst.

E-faktura
Med tjänsten E-faktura slipper ni den vanliga pappersavin och får istället varje faktura levererad direkt till er internetbank. I internetbanken kan ni sedan se er faktura och godkänna den för betalning. Anslutning sker direkt i er internetbank eller genom att fylla i en blankett och lämna in till oss. Tjänsten är kostnadsfri.

Kivra
Du som är ansluten till Kivra – den digitala brevlådan  för post från myndigheter och företag får automatiskt din faktura dit kostnadsfritt. Genom att välja Kivra för din hyresavi gör du en aktiv insats för att minska pappersanvändningen. Om du är ansluten till Kivra men inte önskar att få din faktura där, måste du logga in på Kivra och ändra dina inställningar. Kontakta Kivra om du behöver hjälp.

Mail
Är du inte ansluten och inte vill vara ansluten till Kivra, men ändå vill få din faktura digitalt finns det möjlighet att få den via mail i PDF- format. Kontakta oss om du vill registrera dig för detta alternativ.

Du kan inte betala med kontanter
Trygghet och säkerhet är viktigt för både dig som kund och för våra medarbetare. Därför tar vi inte emot kontanter som betalmedel.

Översätt