Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Karriär

Mer än ett jobb
Att vi bygger, renoverar och hyr ut bostäder har du säkert koll på. Men våra ambitioner är betydligt större än så. På Finnvedsbostäder har vi resurserna och viljan att erbjuda våra hyresgäster Ett utmärkt boende – för ett gott liv. Vi är ett bostadsbolag som kännetecknas av trygghet, långsiktighet och hög servicenivå. Valfrihet och medbestämmande är viktiga ledord och vårt mål är att alltid underlätta för hyresgästen och ge bästa möjliga service.

Vilka är vi?
I över 70 år har Finnvedsbostäder utvecklat, förvaltat och förmedlat bostäder till Värnamo kommuns invånare och alla de som valt att flytta till vår kommun. Finnvedsbostäder AB ägs av Värnamo kommun, en ägare som ser långsiktigt på sitt ägande av oss som bolag.

I vårt stora fastighetsbestånd kan vi erbjuda en variation av boenden med möjlighet att möta individuella önskemål och krav. Utöver traditionella lägenheter erbjuder vi radhus, studentbostäder, ungdomsbostäder, seniorboende och trygghetsboende – bostäder för alla faser i livet. Drygt 40 procent av de som bor i hyresrätt i Värnamo kommun är kunder hos oss. Totalt har vi över 2800 lägenheter, varav 50 studentlägenheter, 24 ungdomsbostäder, 40 trygghetsboenden och 35 453 kvm lokaler, vilket gör Finnvedsbostäder till Värnamos största hyresvärd.

Vi tar ansvar – för ett hållbart samhälle
Finnvedsbostäder arbetar aktivt för en hållbar utveckling och ett hållbart boende där hushållning med resurser är en viktig del. Det innefattar både en social, ekonomisk och miljömässigt hållbar utveckling. För våra hyresgäster innebär det ett boende i en trygg, hemtrevlig och standardmässigt hög nivå till rimlig kostnad, samtidigt som vi minimerar belastningen på miljön.

Vem söker vi?
Drivs du av att få göra skillnad, på riktigt? Vill du vara med och utveckla Värnamo med omnejd till en ännu mer attraktiv plats att bo, arbeta och leva på?

Då passar du troligtvis in hos oss!

Som medlem i Fastigo, Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation omfattas våra anställda av schyssta villkor, trygga och moderna kollektivavtal samt bra pensionslösningar. Det ger oss som arbetsgivare ett tydligt regelverk och trygga förutsättningar för anställningar och för personalfrågor.

Översätt