Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Fördelar med hyresrätt

Livet i hyresrätt är lättsamt och populärt. Det är en trygg och enkel boendeform som ger dig frihet.
Du som hyr av Finnvedsbostäder betalar inte bara för ett tryggt och trivsamt boende. I din hyra ingår även en hel del annat. Hyresrätt är en bekväm boendeform där vi som hyresvärd tar hand om allt från den gemensamma utemiljön till reparationer och underhåll. Vi åker hem till dig och fixar trasiga frysar, krånglande spisar, läckande kranar och annat trist som kan hända. Vi sköter om den gemensamma boendemiljön – skottar snö, klipper gräs, rensar rabatter och städar trappor.

Medan vi sköter gårdar och byggnader får du som hyresgäst mer tid åt livet. Som att leka med barnen, umgås med vänner, promenera i naturen, idrotta, läsa eller bara vara.

Du slipper plötsliga räkningar för sådant som gått sönder i bostaden och behöver repareras eller bytas ut mot nytt (om du inte själv har orsakat skadan såklart). Du har samtidigt möjlighet att påverka ditt boende genom möjlighet till standardhöjande tillval, kunna välja tapeter och golv vid renovering samt boendeinflytandemöten som hålls på bostadsområdena.

Vill du bo nära naturen, nära till jobbet eller mitt i city? Finnvedsbostäder har över 2800 lägenheter över hela Värnamo kommun – allt från ettor med kokvrå till moderna etagelägenheter och radhus med trädgård, med andra ord, boende för alla livets skeden.

Översätt