Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Studentlägenhet

Boende för studenter på eftergymnasialnivå

Mitt emot Campus Värnamo ligger våra studentlägenheter, på Flintgatan 1. Lägenheterna varierar i storlek från 22-32m2. Varje lägenhet har eget pentry med kyl/frys och badrum med dusch och hyrs ut omöblerade.

Läget är centralt med bara några minuters gångavstånd till centrum med shopping, restauranger, bio, bibliotek och övrig service. Endast ett kvarter bort ligger järnvägsstationen vilket ger möjlighet att snabbt ta sig till sin hemort, eller exempelvis storstäderna Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

I hyran ingår basutbud med tv-kanlaer som levereras av Tele 2 samt 100 Mbps bredband från Värnamo Energi, med avsikt att skapa bra studiemöjligheter i lägenheterna. Bostäderna är till för studenter på eftergymnasialnivå. För att bo i dessa lägenheter ska du i första hand studera på Campus Värnamo.

Studentbostäder söker du precis på samma sätt som övriga lägenheter hos Finnvedsbostäder. För att göra intresseanmälan måste du registrera dig som kund och skapa ett konto på Mina sidor. Genom registreringen börjar du samla köpoäng i vår bostadskö. Alla lägenheter hyrs ut baserat på köpoäng. För att vara behörig till studentlägenheterna krävs att man är inskriven och aktivt bedriver studier.

Översätt