Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Tapetsera

Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna sätta din egen prägel på ditt hem. Vi vill att du ska trivas och känna dig hemma, och att få möjligheten att anpassa din bostad till din egen smak och stil är en del av det. Därför är det tillåtet att göra vissa ändringar själv i lägenheten, bland annat att tapetsera.

Fackmannamässigt
När du tapetserar om i din lägenhet är det dock viktigt att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt. Detta är inte bara för att säkerställa att resultatet blir bra, utan också för att undvika eventuella problem vid avflyttning. Om arbetet inte är korrekt utfört kan du bli ersättningsskyldig. Därför rekommenderar vi att du pratar med oss innan du sätter igång med att tapetsera, så kan vi ge dig råd och vägledning för att säkerställa ett lyckat resultat.

På vår sida “Om du vill fixa själv” ger vi dig mer information och vägledning om vad du får göra själv i din lägenhet. Vi uppmuntrar dig att ta del av denna information för att undvika eventuella problem och för att säkerställa att arbetet du utför inte försämrar standarden eller fördyrar framtida underhåll. Tänk på att målade väggar inte får tapetseras och att kulörvalen bör vara måttliga. Om du är osäker på vad du själv får göra är du alltid välkommen att kontakta kundtjänst för rådgivning.

Översätt