Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Hyresgästundersökning

Med din hjälp kan vi bli ännu bättre
För oss är det viktigt att du trivs hos oss och i ditt hem, med dina grannar, gården och staden. För att få veta vad som är bra och vad vi kan förbättra, delar vi varje månad ut en hyresgästundersökning till en tolftedel av våra hyresgäster. Det innebär att efter ett år har alla våra hyresgäster fått tycka till om sitt boende.

Vi är mycket tacksamma om du vill besvara vår hyresgästundersökning och låta oss få veta vad du tycker. Svaren är betydelsefulla och ligger till grund för hur vi planerar och prioriterar framöver. Med din hjälp kan vi bli ännu bättre och utveckla ett boende där du trivs riktigt bra. I slutet av enkäten finns det plats för fria kommentarer och en möjlighet för dig att ge oss feedback. Anger du dina kontakt uppgifter har vi också möjlighet att återkoppla på dina åsikter och fördjupa oss i dina svar och önskemål.

Har du registrerat en mejladress på Mina sidor kommer undersökningen via mejl, om ingen mejladress finns skickas undersökningen via brev. Se gärna över dina kontaktuppgifter så att de stämmer.

Genom ditt svar bidrar du till förbättringar i ditt område och till att vi blir en ännu bättre hyresvärd!

Översätt