Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Nu kan du få din hyresavi digitalt

I samband med affärssystembytet passar vi även på att minska pappersanvändningen för en hållbar framtid och börjar därför skicka hyresavier via Kivra – den digitala brevlådan för post från myndigheter och företag.

För hyresgäster som är anslutna till Kivra kommer vi från aviseringen av juli-hyran att skicka hyresavier till den digitala brevlådan. Är du ansluten till Kivra men inte vill få din faktura dit avregistrerar du detta på Kivra. 

För dig som ännu inte har Kivra eller vill få din faktura på annat vis finns andra alternativ. Vill du få hyresavin digitalt kan du antingen få den som PDF via mail eller registrera dig för E-faktura, då kommer den direkt in i din internetbank och du godkänner betalningen där. Vill du fortsatt få den i pappersform går det såklart också bra, du bestämmer vad som passar dig bäst.

Betalar du, eller vill betala, med autogiro kan du välja om du också vill få din hyresavi eller om det räcker för dig att se fakturan på Mina sidor. Väljer du att du vill ha din hyresavi skickad till dig och är ansluten till Kivra kommer den till din digitala brevlåda, är du inte ansluten till Kivra kommer din hyresavi i pappersform till din vanliga brevlåda

Är du redan i dag ansluten till E-faktura eller autogiro fortsätter det som tidigare.

Översätt