Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på
info@finnvedsbostäder.se

Doktorn

Nära till allt på Doktorn
Den som väljer att bo i kvarter Doktorn på Doktorsgatan/Gränsgatan bor med närhet till både natur och allmänna faciliteter. I kvarteret finns såväl förskolor som låg- och mellanstadium. Här finns även matbutik och bara en bit bort ligger Värnamo Sjukhus där även apoteket, vårdcentralen och tandläkaren finns. Som boende i kvarter Doktorn behövs ingen bil eftersom att busslinjerna stannar på gatan utanför. Här finns utrymme att leva behagligt och bekymmersfritt.

Kvarteret består av nästan 500 lägenheter fördelade i flera olika bostadshus med grönska och lekparker på flera ställen.  I utkanterna av kvarteret finns parkeringsplatser och garage vilket gör att själva bostadsområdet blir bilfritt och lugnt.  

Värnamo Väst
Hos Finnvedsbostäder delar vi vårt bostadsbestånd i två områden, den västra och östra delen av stan. Till den västra delen hör det som ligger ovanför järnvägen och viadukten. Här bor du högt beläget och många av Finnvedsbostäders bostadskvarter har vacker utsikt över staden. Den som bor på västra delen av stan har nära till ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, sjukvård och matbutiker. Via cykelvägar eller med lokalbussarna når du snabbt stadens centrum med stort utbud av såväl shopping som caféer och restauranger. Här finns dessutom goda möjligheter för en aktiv vardag, både vid friluftsområdet Borgen samt bakom sjukhuset där det erbjuds både utomhusbad på sommaren och frisbee-bana.

Översätt