Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på
info@finnvedsbostäder.se

Salvian

Bostadskvarter från 2013 med ljusa lägenheterna och genomgående fina materialval
Välkommen till ett av Finnvedsbostäders nyare bostadskvarter. Husen är byggda med passivhus-standard, en klassificering som innebär att byggnaderna är energisnåla och därmed miljövänligare. Dessa luftiga och ljusa lägenheter på Salviavägen 3 – 11 som är byggda mellan 2013-2015 håller hög standard med fina materialval, stora fönster och väl tilltagna balkonger. I badrummet har du egen tvättmaskin och torktumlare vilket gör att du råder dig själv. Med hiss når du enkelt din lägenhet oavsett vilken våning du bor på.

I kvarteret finns även en övernattningslägenhet och en  gemensamhetslokal som går att hyra för kalas eller andra träffar.

Värnamo Väst
Hos Finnvedsbostäder delar vi vårt bostadsbestånd i två områden, den västra och östra delen av stan. Till den västra delen hör det som ligger ovanför järnvägen och viadukten. Här bor du högt beläget och många av Finnvedsbostäders bostadskvarter har vacker utsikt över staden. Den som bor på västra delen av stan har nära till ett flertal av Värnamos för- och grundskolor, sjukvård och matbutiker. Via cykelvägar eller med lokalbussarna når du snabbt stadens centrum med stort utbud av såväl shopping som caféer och restauranger. Här finns dessutom goda möjligheter för en aktiv vardag, både vid friluftsområdet Borgen samt bakom sjukhuset där det erbjuds både utomhusbad på sommaren och frisbee-bana.

Översätt