Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på
info@finnvedsbostäder.se

Sjösala Trygghetsboende

Boende för samvaro och gemenskap
Kvarter Sjösala på Gällarydsvägen/Gästgivarevägen/Stationsvägen är ett boendealternativ för dig som fyllt 65 år. Här finns dels välplanerade nybyggda lägenheter som färdigställdes 2018 och dels mysiga radhus om 2 rum och kök med uteplats. Boendet här är ett boende för gemenskap, samvaro, stöd, trygghet och engagemang. Kvarter Sjösala erbjuder möjlighet att bo i en social gemenskap med samtidigt rå om sig själv.
I kvarteret finns samlingslokaler dit du som hyresgäst är välkommen, detta är hjärtat i området och här finns morgontidningen, sköna fåtöljer och trevliga pratstunder. I samlingslokalerna hittar du även kvarterets trivselvärdar, dessa är en viktig resurs i kvarteret och fångar upp idéer och önskemål från dig som hyresgäst. Det kan vara allt från gemensamma promenader till att arrangera en fest eller boka en aktivitet. Det är alltid hyresgästernas engagemang och fantasi som styr vad som händer i kvarter Sjösala.
Kvarteret ligger inbäddat i ett lummigt grönområde och precis bakom radhusen rinner bäcken som mynnar ut i dammen, här finns goda möjligheter till utomhusrekreation och återhämtning.

Bor
Vill du bo nära stan fast ändå i ett mindre samhälle med egen skola, matbutik och tågstation? Då är du välkommen till Bor! Här bor du i ett välmående samhälle med 10 minuters bilväg in till Värnamo. Bara någon kilometer utanför Bor ligger sjön Hindsen med fin badplats vid Solgården och inne i samhället finns gott om fritidsaktiviteter för liten och stor. För den som vill bo och jobba på samma ort finns goda arbetsmöjligheter vid de olika företagen i Bor. Pendlar du så stannar tåget i Bor och tar dig vidare både mot Värnamo och Alvesta/Växjö. Här finns goda möjligheter att bo och trivas. 

Översätt