Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Stamrenovering Kyrkogatan 8, Forsheda

Ett av våra pågående projekt är stamrenovering på Kyrkogatan 8 i Forsheda. Dessa fastigheter, uppförda i början av 70-talet, har nått en ålder där vatten- och avloppsrören i kök och badrum behöver bytas ut för att säkerställa hållbarheten och pålitligheten i systemet.

Men stamrenovering handlar inte bara om att byta ut gamla rör. Vi ser även till att göra flera uppgraderingar för att möta moderna krav på säkerhet, funktion och hållbarhet. Badrummen blir helt nya med kakel på väggar, plastmatta på golv, nytt badrumsskåp, kommod under tvättställ och förberedelse för tvättmaskin och torktumlare görs. Köken får nya luckor, bänkskivor och kakel. Ny eldragning utförs med jordade uttag i lägenheterna, nytt ventilationssystem installeras för att förbättra inomhusmiljön och i trapphuset monterar vi träullskivor i taket för att skapa en mer trivsam och akustiskt behaglig miljö. Utvändigt ersätts befintlig lekutrustning, kvarteret får en ny grillplats, en blomsteräng anläggs och solceller monteras på en av fastigheterna.

Per-Magnus, vår fastighetsutvecklingschef, betonar vikten av att integrera hållbarhetsperspektivet i varje steg av renoveringsprocessen. Han säger: – Genom att inkludera moderna och energieffektiva lösningar i våra renoveringsprojekt kan vi inte bara minska vår miljöpåverkan utan också förbättra boendekvaliteten för våra hyresgäster och minska driftskostnaderna på lång sikt.

Översätt