Översätt

Behöver du hjälp?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss på info@finnvedsbostader.se

Nyproduktion

Vi är stolta över att vara en del av utvecklingen av vårt samhälle genom att bidra till att skapa moderna och hållbara bostäder för våra invånare. Under de senaste sex åren har vi byggt 262 nya lägenheter fördelade på åtta kvarter, samt att i ett par av dessa kvarter byggt en vårdcentral och två gruppbostäder.

Hållbart byggande
De hus vi bygger ska stå länge och vara hem för både dagens och morgondagens kommuninvånare. Att bygga för framtiden handlar också om ett långsiktigt hållbarhetstänk när det gäller miljö och klimat.

Kommunalt bostadsbolag
Vår roll som kommunalt bostadsbolag sträcker sig bortom bara att bygga bostäder. Vi är en viktig del av kommunens mål att vara en attraktiv tillväxtkommun, och för oss är varje nyproduktionsprojekt en möjlighet att bidra till detta mål. Genom att erbjuda moderna och prisvärda bostäder är vi med och skapar en mer hållbar och levande miljö för våra invånare.

Framtida planering
Just nu fokuserar vi på underhållsarbeten för att förädla och förbättra vårt befintliga fastighetsbestånd. Även om vi för närvarande inte har några pågående nyproduktionsprojekt, är det något som alltid är med i vår långsiktiga planering. För att läsa mer om vårt arbete med att förädla fastighetsbeståndet, besök gärna vår sida Förädling av fastighetsbeståndet.

Vi är stolta över vårt arbete inom nyproduktion och ser fram emot framtida möjligheter att fortsätta bidra till utvecklingen av vårt samhälle och att skapa ännu fler hem för våra invånare.

Översätt